Sørg for de bedste rammer til dit kursus

Sørg for de bedste rammer til dit kursus

admin september 15, 2017

Kan du noget, som du underviser andre i? Det kan være maling, slægtsforskning, eller hvordan man laver en hjemmeside. Og udbyder du ofte flerdageskurser, hvor I har brug for nogle gode rammer og for at kunne overnatte? Og skal stedet helst ligge i nærheden af Århus? Så er Kysthotellet på Djursland nok det helt rigtige sted for dig. Der er de nemlig vant til at have med både kurser som dit og konferencer at gøre.

På Kysthotellet finder du værelser i en lang række forskellige størrelser. Det er for eksempel store lokaler, hvor I kan være flere hundrede mennesker. Hvis det er et meget stort kursus, som du skal afholde, er det derfor en god mulighed for dig. Der kan du stå og holde foredrag. Hvis I senere har brug for at dele jer op i mindre grupper, er det også en mulighed.

Hvis det er et mindre kursus, kan du også finde nogle gode faciliteter til det. Der er mindre lokaler, hvor I alle sammen kan være og blive undervist i en hyggelig og mere intim atmosfære. Det er derfor også en god mulighed for dig.

God overnatning til dine kursister

Det kan i mange tilfælde være en god ide, at du tilbyder overnatning i forbindelse med et flerdageskursus. Hvis der er nogle, der bor i nærheden, kan de selvfølgelig tage hjem og sove, men ellers kan det være rart for alle, at de har mulighed for at sove der, hvor kurset bliver holdt. Det bliver helt højskole agtigt, når de får mulighed for det.

På Kysthotellet har de nogle lækre værelser, hvor deltagerne på kurset kan sove en eller to sammen. Du kan for eksempel lade det afspejle i prisen, om de vælger et enkeltværelse eller et dobbeltværelse. På hotellet er der mange værelser, hvor der er to enkelmandssenge. Det gør det nemt at dele værelse, selvom man ikke kender hinanden. På værelserne er der eget badeværelse, tv og internet.

Lækker mad til dine kursister

Hvis du udbyder et kursus over flere dage med overnatning, er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for, at de kan få noget ordentligt at spise. På Kysthotellet giver det hele sig selv, da de har et godt køkken, hvor du kan vælge mellem en række forskellige lækre retter. De har for eksempel en trerettersmenu, hvor du kan vælge en række lækre retter, som I kan spise.

Det kan være sjovt for deltagerne på kurset, hvis du vælger nogle retter, der passer til deres kursus. Hvis det er muligt selvfølgelig. Hvis det er et kursus, der handler om middelalderen, kan du for eksempel vælge nogle retter, som man kunne have spist i middelalderen.

Udover god mad og gode overnatningsmuligheder er der også gode muligheder for at komme ud i naturen. Det kan være en god måde at slappe af på eller være en måde at inddrage naturen i kurset. Hvis det er et malekursus, er det for eksempel oplagt, at I bruger en eller flere dage udendørs. Læs mere på http://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/kurser-seminarer/