Alle piger elsker Barbie!

Alle piger elsker Barbie!

admin september 19, 2017

Barbiedukken er den dag i dag stadig et populært legetøj selvom det efterhånden har mange år på bagen – dukken, der aldrig går af mode. Barbie blev opfundet i 1959, men der bliver stadig solgt rigtig meget Barbie legetøj                    . I Danmark alene blev der brugt 35 millioner kroner på Barbie legetøj i 2009. Alle piger har eller har haft en barbiedukke – og man kan altid bruge én til til samlingen! Med Barbiedukker kan man lege den klassiske leg ‘far, mor og børn’, fordi man kan skabe en hel familie af Barbiedukker eller måske endda en lille by, hvor Barbie udlever sit spændende og sjove hverdagsliv. Med barbiedukker kan børn nemlig efterligne de voksnes liv i en leg, og det elsker de. Op igennem historien har man altid set børn efterligne de voksne i en leg, og de gør det stadig den dag i dag. Det er også derfor at Barbiedukken stadigvæk er lige så populær som altid og stadig kan begejstre og tryllebinde fantasifulde, små piger. Der er nemlig en Barbie til enhver pige – uanset om man drømmer om at være brud, frisør, hestetræner, pop-stjerne eller model.

Med Barbie legetøj kan man lege det hele

At lege med Barbie bliver ved med at være sjovt, fordi der er så meget forskelligt tilbehør til og en dukke til enhver smag. Hvert eneste år bliver sortimentet udvidet med nye acessories, dukker, tøj, møbler, biler, dyr, osv. Der er endda flere designere der har været med til at kreere tøj til barbiedukkerne.
Man kan lege lige hvad man kunne tænke sig med en barbiedukke, for der findes alt hvad et børnehjerte begærer inden for tøj, dyr og tilbehør. Barbie kan både have strandtøj på, vintertøj, balkjoler, smart hverdagstøj og endda en brudekjole. Og hun kan tage på campingferie, tage i feriehus, køre på sin scooter, tage på en bådtur og indrette sit fine hus. Hun kan også udvide familien med en mand, børn og kæledyr, og de har også alle sammen en masse sjovt tilbehør! Det bliver aldrig kedeligt at lege med Barbie.

Barbies udvikling op gennem tiden

En barbiedukke er et interessant stykke legetøj, da det har været på markedet så længe og har oplevet en udvikling mens det har været her – samt fået stor international succes. Der er både blevet skrevet sange om Barbie og nu er hun også blevet en filmstjerne og har lavet mange forskellige film, som mange små piger sidder og nyder hver dag. Men det hele startede med at Ruth Handler blev inspireret af sin datter Barbaras påklædningsdukker og ville lave en i 3D. D. 9. marts 1959 stod der en Barbie klar med tøj og tilbehør – og denne dukke står på museum den dag i dag. Siden da har hår, tøj, ansigt og krop ændret sig op gennem tiden i takt med at samfundet og verdensbilledet har ændret sig. Men Barbie forbliver elsket af piger verden over for sin evne til at udleve prinsessedrømme og have et spændende liv, hvor alt er muligt.