Få mest muligt ud af Adobes programmer

Få mest muligt ud af Adobes programmer

admin maj 15, 2019

Mange, der benytter sig af internettet og af fx E-mails, de har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med et dokument fra PDF. Nogen vil ikke komme til at beskæftige sig mere med PDF-dokumenter end, når de skal åbne en fil, der er vedhæftet i en E-mail.

Men for nogen, så er det at beskæftige sig med PDF-dokumenter lige så naturligt, som det er at skulle sætte ens mobil til opladning.

 

Flere fordele ved PDF

PDF er et filformat, der bruges til at udveksle dokumenter imellem software, hardware, operativsystem. Man kan derfor åbne et PDF-dokument uafhængigt af hvilket program eller computer, som man bruger. Man behøver derfor ikke at tænke på, om modtageren af dokumentet kan åbne den fil, som man har sendt.

Et PDF-dokument kan indeholde klikbare links og videoer. Hvis man ønsker, at modtageren af et PDF-dokument skal have mulighed for at se noget på en anden hjemmeside, så kan man sætte et aktivt link ind i PDF-dokumentet. Modtageren slipper for at skulle sidde og kopiere et link og indsætte det i en fane. Samtidig slipper afsenderen for at skulle sende linket separat i en E-mail.

 

Kom på et acrobat kursus

 

Flere og flere firmaer vælger at benytte sig af PDF-dokumenter, når der skal skrives tekster. Bag PDF står firmaet Adobe. Adobe er ikke kun et skriveprogram. De har også deres eget photoshop, hvor man kan redigere billeder. Der er også et program, hvor man kan redigere videoer.

Adobes programmer kan rigtig meget og for at få det optimale udbytte af dets funktioner, så kan det være en god ide som firma et hyre en instruktør, der kan vise en og ens medarbejdere, hvordan man får det optimale udbytte af PDF dokumenter.

https://www.4d.dk/kurser/adobe/acrobat afholder acrobat kursus i København. De har lavet nogle kurser til dem, som gerne vil arbejde professionelt med Adobe.

De holder til på Strøget midt i København. De har nogen flotte og lyse lokaler, hvortil der hører moderne AV-udstyr til. I pauserne kan man slappe af på et af deres loungeområder.

 

Der findes nogen forskellige acrobat kurser. Der er et grundlæggende kursus, og fordi, at det er et grundlæggende kursus, så er det ikke sikkert, at man lærer alt det, som man gerne vil lære. Det afhænger af, hvad det er, at man ønsker at lære. Derfor har de lavet det sådan, at man sammen med en instruktør selv kan ”designe” sit eget kursus. I samarbejde med instruktøren aftaler man, hvad det er, at man ønsker at få ud af sit kursus.

Man kan fx lære at oprette og redigering af PDF-dokumenter, skabe digitale dokumentforløb, at anvende korrekturfunktionen, og hvordan man gør ens dokumenter digitalt interaktive.

 

Når man booker et kursus, så får man både undervisning som i teori og praktiske øvelser. Man får dermed mulighed for at prøve det, som man har lært. Men samtidig er instruktøren der stadigvæk for at kunne hjælpe en, hvis man har problemer.

En luksus ting er, at der med i kursusforløbet hører der fuld forplejning såsom morgenmad, friskbrygget kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant, kage og slik. Når man tager sine medarbejdere med på kursus, så behøver man ikke sørge for mad og drikkelse til en selv og ens kollegaer, da der er sørget for alt det.

 

Til sidst får man et kursuscertifikat med et bevis på, at hvad man har opnået på kurset.

Hvis man ønsker at lære Adobes photoshop program at kende, så kan man også komme i kursus i det. Det kommer selvfølgelig an på, hvad ens medarbejdere skal kunne bruge Adobe til.