Få manden til at holde længere i sengen

Få manden til at holde længere i sengen

admin februar 19, 2020

Måske er du også træt af, kæresten ikke lige holder så længe som du havde ønsket. Det kan også være et problem for både ham og dig, hvis han har svært ved at blive hård nok, eller måske ønsker han bare mere. Og der er en bestemt ting, som er et af de største stykker sexlegetøj for mænd, det er nemlig en penisring.

Hvad er det?

Hvis du er lidt usikker på, hvad en penisring egentlig er, og hvordan den virker, skal du da lige høre om det først. Penis ringen er egentlig mest til mændene, fordi de sørger for blodet i penissen, bliver der længere, dermed får man en længere men også mere intens erektion. Det er altså sådan man opnår maksimal nydelse for manden. Du kan finde dem hos https://www.sexshop.dk/maend/penis-ringe.

Faktisk bliver den også større, når man bruger sådan en ring. Det er jo klart, når man får en mere intenst erektion, kan man også se det på størrelsen, både længde, men den er også mere fyldig. Når ringen også holder blodet nede, betyder det også, at han vil kunne holde længere.

Så selvom den egentlig er lavet til fordel for manden, er alle de her ting altså også med til, at kvinden også kan nyde det ekstra meget. Når man holder i længere tid, er større og fyldigere end normalt, så gør det jo faktisk også det hele bedre for kvinden.

Stimulering af både mand og kvinde

Nu når denne ring specielt er lavet til mændene, kan man faktisk også finde nogle, som giver fordele til kvinder. På den måde opnår i begge maksimal nydelse sammen, ved hjælp af bare et stykke sexlegetøj. Hvilket er en del nemmere, end at gå ud og købe 5 forskellige, så i begge har noget til jeres fordel.

Når i skal finde det, skal i altså lede efter penisring med vibrationer. Ringens vibrationer vil både kunne mærkes på selve penissen, men også på ringen, hver gang klitorissen rør den. På den måde kan i begge have den bedste sex, i længe har haft, og efter det, vil i ikke gøre det uden.

Tips for nybegyndere

Hvis i er nye i det her felt, er der visse ting man skal huske. En ting er, at det er en god ide at starte med en helt normal ring, uden nogle avanceret ekstra ting. Det er for at være sikker på i ikke køber et ekstremt dyrt produkt, som i måske kunne ende med ikke at være vild med. Start med, at test det ud sammen, og hvis i vil gå videre, og prøve noget mere, det kan man altid.

En anden ting er, at når man har den her på, holder den jo blodet nede. Derfor skal man også passe på. Hvis man aldrig har prøvet det før, så man burde ikke have den på mere end 20 til 30 minutter, for at være sikker på man ikke får det dårligt. Men efter ingen tid, er de helt sikkert i kommer til at bruge den mere, og bliver mere van til følelsen.