Splitleasing er den bedste personalegode

Splitleasing er den bedste personalegode

admin februar 17, 2017

Det er ikke alle der kender til begrebet splitleasing, og det er næsten en skam. Der er rigtig mange firmaer som lader deres medarbejde køre rundt i den samme firmabil. Hvis man har en medarbejder som kører meget ud, og bruger en firmabil til dette, så er der faktisk mulighed for at medarbejderen også kan få mulighed for at benytte bilen til privat brug igennem splitleasing.

 

mercedes-benz-1036353_960_720Hvis man ejer et firma, og den ansatte ønsker at kunne bruge firmabilen til privat kørsel, så kan man benytte sig af splitleasing. Begrebet går ud på, at man splitter omkostningerne der er på bilen, alt efter hvor meget man bruger den. Man holder ajour med en elektronisk kørebog, og på denne måde kan man hurtigt regne sig frem til, hvor meget der bliver kørt i den privat, og hvor meget den bliver brugt til erhverv. På denne måde skal man ikke betale fuld moms og afgift af bilen hele tiden, men kun når den bliver brugt i privaten. Det kan være lidt svært at forstå, og man kan læse meget mere om emnet på http://deluxecar.dk/splitleasing/.

 

Leasing af Porsche til både privat og firmaet

Det er altså muligt for en medarbejder, eller en ejer af et firma, at køre rundt i en super lækker bil, som man kun betaler moms og afgifter på alt efter hvor meget man bruger den. Et firma bliver ikke beskattet af biler på samme måde som private, og derfor er det lidt billigere at have en bil udelukkende til virksomheden og en bil udelukkende til privat brug. Men med splitleasing er det muligt at kombinere de to, og gøre firmabilen lovlig til privat kørsel.

 

Det vil altså sige, at hvis firmaet har råd til en Porsche, så ham man også selv. Det er en super billig måde at få lov til at køre i ens drømmebil, simpelthen fordi man ikke skal betale for at have bilen på fuldtid. Klik her og læs meget mere om, hvad det egentlig ville koste at splitlease en super lækker Porsche.

 

Find din indgang til splitleasing online

Der er mange forskellige regler og vilkår, som man skal sættes ind i, når det kommer til splitleasing. Derfor er det vigtigt at man sørger for at kontakte nogle, som virkelig har forstand på emnet. Man kan finde forskellige firmaer online, som tilbyder splitleasing af lækre biler. Hvis man overvejer om denne løsning kunne være en god løsning, så er det vigtigt at man lige kontakter nogle professionelle, og får lavet en pris på hvad det egentlig vil komme til at koste at bruge en løsning som denne.

 

Leasing Porsche er ikke helt billigt, og derfor er det en god ide at få lavet et pris overslag på hvad det egentlig vil koste, både i firmaet og privat, at ligge og køre rundt i så lækker en bil. Det kan virke lidt fristende bare at kaste sig ud i det, men det er vigtigt at man får noget professionelt vejledning inden man kaster sig ud i et projekt som dette.