Hvordan bruges Microsoft EMS og hvad er det egentlig?

Når du læser ordene Microsoft EMS lyder de måske intimiderende, og det kan jeg godt se hvorfor du måske synes. Hvad er EMS overhovedet og hvorfor har Microsoft lavet det? Før du tænker at EMS står for Emergency Medical Services skal du dog selvfølgelig huske på, at Microsoft ikke er læge eller i medicinindustrien, så det er et hammer skørt forslag du lige kom med. Men bare rolig, for forklaring kommer nu. EMS er kort for Enterprise mobility management og hvad er det så? Det er egentlig mange forskellige ting, det er ikke helt nemt at forklare så simpelt som så. Men en ting det i hvert fald ikke er, er noget du kan bruge til humaniora eller noget i stil. Det er heller ikke KUN et Microsoft produkt eller ide, men det gør en stor forskel for en hel masse firmaer og Microsoft er et af dem, der gør storstilet brug af det. Derudover kan det også hjælpe dig på så mange måder det er helt fantastisk. Er det ikke noget du vil høre noget om? Selvfølgelig er det det, hvem vil ikke effektivisere alt hvad de kan? Effektivitet er livets krydderi trods alt.

Forklar mig lidt mere om Microsoft EMS

EMS er simpelthen bare nogle redskaber der lader dig finde ud af, hvordan IT skal passe ind i din virksomhed. 5Microsoft lader dig gøre dette på forskellige måder, men deres bedste er Microsoft Intune der hjælper dig med at finde ud af hvordan IT passer ind i din virksomhed. Hvordan skal Skype bruges til at effektvisere din virksomhed så meget som muligt? Hvilke programmer har du virkelig brug for? Kommer du til at skulle bruge Excel i stor stil eller er din arbejdsplads mere en Word stil? Eller måske Notes, det er trods alt også ved at blive brugt. Derudover lader det dig også styre mobiltelefonerne din virksomhed ejer og bruger til deres daglig brug. Det er meget smart af forskellige grunde, mest af alt så du kan styre din virksomhed bedre. Disse programmer tager sig af alle de kedelige detaljer så du kan bruge tiden på at fokusere på det store billede. Din IT-fyr vil uden tvivl elske dig, hvis du bruger dele af disse ting.

Så effektiviser dog din virksomhed, det er hamrende vigtigt. I længden kan man spare en hel masse penge og med tiden endda tjene flere penge på denne måde. Dette kan i visse tilfælde være forskellen på liv og død for din virksomhed. Alle de store spillere, og de smartere af de mindre spillere bruger dette så de kan holde sig over vande. Hvilket EMS system skal du så vælge? Der er mange kvalificerede spillere, men den største af dem er Microsoft EMS som nok er det bedste, mest velproducerede system. Udover dette leverer de også en god kundeservice. Så hvis det skulle opstå, at der kommer lidt knas med produktet så kan du få det løst inden dagen er omme. For i sidste ende er produktivitet det vigtigste, og alt der øger dette gør alle glade.